************************************************************************
* Online *           Brian's Hjemmeside V3.6           * Early Years   *
*        *                                             * ->Hovedmenu<- *
************************************************************************

Hav tålmodighed, hvis du klikker på billederne for større udgaver.
Alt efter din forbindelse kan det tage lang tid at hente.


               The Early Years

Billeder (klik på billedet for større udgave) Kommentarer til billederne
01 Dette er et af de første billeder, der er taget af mig. Jeg er ikke ret gammel på billedet, og det er den dag, jeg er blevet døbt. (Det er nok derfor, jeg har dåbskjole på!) Og det var i oktober 1967, så det er laang tid siden!
02 Dette er min mormor, herefter kaldet Oma. Det blev hun kaldt af alle. Dette billede er fra min 1 års fødselsdag! Altså den fysiske alder...
03 Dette er min morfar, herefter kaldet Opa. Det kaldte vi ham allesammen. Dette er et billede fra et besøg ved min Oma og Opa. Jeg ville også hjælpe med at klippe græsset, og det er fra foråret 1969, så jeg var 2 år... ca. 
04 Billedet her viser mig i 1970. Så på dette billede er jeg 3 år gammel! Og som man kan se, er min interesse i det tekniske allerede ved at slå igennem, selvom det er en plastiktelefon.
05 Her er vi på gågaden i Aabenraa i 1969. Jeg er 2 år gammel, og jeg sidder i min egen sportsvogn! Eller som de voksne kalder den, en klapvogn! Men den kom aldrig, når jeg klappede...
06 Jeg gik også i børnehave. Dette gruppebillede er lavet i 1971. Så på dette billede var jeg 4 år gammel... (Kan du finde mig?.... Nemlig! Jeg sidder yderst til højre og bagest!) Man kan også se, at der ikke var så mange i en børnehavegruppe dengang, som der er nu! 
07 Her står jeg ved min mor, i stuen på Petersborg. (Det var der, vi boede dengang) Som man kan se, er min lillebror Dennis undervejs. Han blev født i april 1972, og dette billede er fra april 1972. Så han er lige på trapperne (Vi boede også på 2. sal).. Jeg var 5 år dengang!  
08 Min Mor, Dennis og mig i køkkenet på Petersborg. Dette billede er taget i Januar 1973, så jeg er stadig 5 år.
Til orientering er det mig, der står ved siden af min mor, og Dennis, der sidder i barnestolen...
09 På dette billede er jeg sammen med min Oma og Opa, på min Omas 65 års fødselsdag, den 8/8-1973. På det tidspunkt er jeg så 6 år.  
10 Her er jeg sammen med min far, Dennis og min mor, der tager billedet på en tur i byen. Som man kan se, er jeg rigtig sej med solbriller! Vi sidder jo og nyder solen. Billedet er fra 19/8-1973. Og for at der ikke skal ske nogen forveksling, så er det Dennis i barnevognen!
11 Dette billede er taget i Julen 1973. Som man kan se, er jeg stadig meget interesseret i det tekniske.
Jeg fik bl.a. en Lego motor, som jeg leger med på billedet. Den kunne bruges til at bygge en bil, og den kørte på larvefødder!
12 Dengang jeg var ung, sneede det hvert år, og jeg kæmpede mig igennem 2 meter høje driver.... Måske er mine minder lidt farvet, men her er beviset på, at vi fik lidt sne i hvert fald. Dette billede er fra vinteren 1976, og det er mig til venstre, hvis der skulle herske nogen tvivl. Jeg var hele 9 år på det tidspunkt! 
13 Der blev også jul i 1976, og dette billede er fra det år. Som man kan se, fik Dennis og jeg en racerbane i julegave, og vi racede rundt hele julen...

Herunder er der så et link til min tid i folkeskolen.
Sådan en gik jeg også i.


Gå videre til Folkeskoleårene

************************************************************************
* © 2008 Brian H Hansen                                                *
************************************************************************